Rendeljen most!

Kávégépeinket megrendelheti a +36 70 770 6545 vagy +36 70 770 6770 telefonszámokon,
e-mailben a kavegeparuhaz@gmail.com címen illetve azonnali üzenetet küldhet itt.

Garanciális feltételek

Új kávégépek:

Gyártói specifikáció szerint.

Használt kávégépek:

Kávégépeinkre minden esetben 6 hónap a normál használat melletti természetes elhasználódásból keletkezett hiba díjmentes garanciális javítását vállaljuk amely előzőleg egyeztetett címre való eljuttatása és vissza szállítatása a vevő kötelezettsége, amennyiben a javítás valamilyen oknál fogva nem lehetséges vagy nem gazdaságos akkor ugyanolyan típusú készülékre cseréljük és díjmentesen kiszállíttatjuk. Garancia nem vonatkozik a rendeltetésellenes használatból következett hibák kijavítására tisztítás karbantartás elmulasztása miatt keletkezett dugulásokra, zsírosodásokra idegenkezűség által okozott meghibásodásokra és semmilyen külső és belső törésre.

Szállítási feltételek:

Kávégépek kiszállítása postai úton törékeny csomagként érték biztosítva történik melynek díja 50 ezer Ft-ig 3500 Ft 100 ezer Ft-ig 4500Ft 100 ezer Ft felett 6000 Ft.


Bérletbe vételkor a bérbe adó díjmentesen kiszállítja a készüléket a bérlő részére a szükséges kiegészítőkkel együtt.

Fizetési feltételek:

Kávégépek vásárlása személyes átvétel esetén készpénzben, postai úton utánvétellel ill. banki előreutalással lehetséges.  A honlapon feltüntetett árak nettó árak amelyek nem tartalmazzák az áfát.

Bérleti feltételek:

Kávégépek bérlésére két konstrukcióban van lehetőség.

Tartós bérlet: Havi fix bérleti díj ellenében bérbe adó vállalja egy vagy több darab kávégép bérlő számára bocsájtását és gondoskodik annak folyamatos működőképes állapotáról.

Árakról részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Adagos elszámolás: Bérbe adó a bérlő számára bocsájt egy vagy több darab kávégépet a hozzá tartozó 1 hónapra elegendő kávémennyiséggel és megfelelő promóciós termékekkel gondoskodva a folyamatos zökkenőmentes üzemeltetésről. Elszámolása utólagosan a gépbe beépített számláló alapján előzetes megegyezés szerinti kávéadagonként fizetett árban történik.

Árakról részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.