Jura használt kávégépek

A Svájci Jura teljesen automata kávégépek főbb ismérvei: Kiváló minőség, modern technológia és megbízhatóság.
Választhat a háztartási és vendéglátó ipari kávéfőzők között attól fűggően milyen területen használja.
Teljesen felújítva, garanciával, raktárról országosan házhoz szállítjuk.

HÁZTARTÁSI ÉS IRODAI FELHASZNÁLÁSRA

VENDÉGLÁTÓ IPARI FELHASZNÁLÁSRA

  

Üdvözöljük a Kávégép Áruház Jura kávégépek bemutatkozó oldalán.

A svájci tulajdonú gyártó már, több mint 75 éve van jelen a világ kávégép gyártói között. Mára már nem csak Európában, hanem a világ minden táján megtalálhatóak a Jura kávégép különböző típusai. 25 év tapasztalattal  a Jura automata kávégépgyártás területén méltón vívta ki magának az egyik legnagyobb kávégép gyártónak járó hírnevet és elismerést, melyet számos teszt győztes kávégép igazol.

A Jura kávégépek gyártója széles körben, mint háztartási, vendéglátóipari és irodai felhasználásra is kínál Jura kávégép típusokat a fogyasztók számára. Minden Jura kávégép beépített mosó, zsírtalanító és vízkőtelenítő programmal rendelkezik amelyek egy gombnyomással elindíthatóak a megnövelt élettartalom érdekében. A Jura kávégép gyártó törekedett minden igényt és kávézási szokást kielégítve arra, hogy a kávéfőzés mellett a tejes italok elkészítése is lehetővé váljon Jura kávégép segítségével. Napjainkra megalkotta az úgynevezett OTC rendszerű Jura kávégépek számos modelljeit, melyekkel egyetlen gombnyomásra, a pohár elmozdítása nélkül készíthetünk tejes italokat.

A vendéglátóipari felhasználás területén is élen jár a Jura kávégép, mint gyártó és forgalmazó, hiszen modelljei között megtalálhatóak a két darálóval ellátott készülékek is, amelyekkel lehetővé vált koffeinmentes és koffeint tartalmazó kávék és tejes italok elkészítése is egyidőben. Ezen Jura kávégépek megnövelt víztartállyal és zacctárolóval is rendelkeznek az egyszerűbb használhatóság érdekében. Minden Jura kávégép szabadalmaztatott főző egységgel rendelkezik már a kezdetek óta, és mára sem változott ez meg, ezzel is tükrözve a jól bevált megfelelően működő kiforrott, egyedi tervezésű kávégép lelkét képviselő szerkezetet, amelyet egyedülállóan alkalmaz a gyártás folyamán.

Minden Jura kávégép állítható kávé erősség funkcióval rendelkezik, amelyekkel még egyedibb, erősebb vagy gyengébb italok készíthetőek az egyedi igényeknek megfelelően. Röviden összefoglalva a svájci Jura kávégépek számtalan modell választéka közül mindenki megtalálja a számára tökéletesen megfelelő elvárásait magasan felülmúló Jura kávégép típust, amely egyedi design-jával kiemelkedő egyénisége lesz konyhájának vagy vendéglátóipari egységének.