Saeco használt kávégépek

A presszó kávé hazájából származó saeco kávégépeink az olasz minőséget képviselik.
Választhat a háztartási és vendéglátó ipari kávéfőzők között attól fűggően milyen területen használja.
Teljesen felújítva, garanciával, raktárról országosan házhoz szállítjuk.

HÁZTARTÁSI ÉS IRODAI FELHASZNÁLÁSRA

VENDÉGLÁTÓ IPARI FELHASZNÁLÁSRA

 

Üdvözlöm a Kávégépáruház Használt Saeco kávégépek bemutató oldalán.

Az alábbi leírásban bemutatjuk Önnek a Saeco kávégépek egyszerű kezelhetőségét, kiemelkedő kávéfőzési képességét és számos előnyeit más kávégép gyártók termékeivel szemben. Mivel ha kávégép, akkor Saeco kávégép. Ha Saeco kávégép vásárlás, akkor www.saecokavegepek.hu. Használt és új Saeco kávégépek értékesítésével, Saeco kávégépek szervizelésével és Saeco kávégépek bérbeadásával foglalkozunk. Minden álltalunk forgalmazott használt Saeco kávégép frissen szervizelve, vízkőtelenítve, zsírtalanítva és az összes kopó tömítést cserélve tesztelés után kerül értékesítésre, 6 hónap garanciával.

Mi nem csak az általunk elvégzett Saeco kávégép felújítására, műszaki állapotára vállalunk garanciát, hanem a kávégép kifogástalan esztétikai állapotára is, melynek biztosítéka a 8 napos visszavásárlási garancia. Igen. Ha nem elégedett a készülékkel, küldje vissza részünkre és visszautaljuk a vételárat vagy cseréljük más készülékre az Ön kívánságának megfelelően, az érvényes jogszabályok szerint.

Természetesen mi sem tudunk új Saeco kávégépet küldeni Önnek használt Saeco kávégép eladási árában, de minden készülékünket egyedileg válogatunk, hogy esztétikai állapota megfelelő legyen mindenki számára. Saeco kávégép forgalmazás 1987 óta van jelen Magyarországon és azóta is rohamosan fejlődve, méltán nőtte ki magát az olasz Saeco kávégépgyártó a világ legnagyobb kávégép forgalmazójává. Igen, nem ámítás, statisztikákkal alátámasztott tény, hogy a Saeco kávégépek a világon a legnagyobb számban használt és legmegbízhatóbb kávégépek. Legyen szó háztartási, vendéglátó ipari, irodai vagy akár professzionális érmés Saeco kávégép használatról.

Magyarországon jelenleg 21 garanciális Saeco márkaszervizzel és több száz javító műhellyel rendelkezik és saját alkatrész ellátó központ biztosítjaa a Saeco kávégépek gyors szervizelhetőségét Magyarország bármelyik pontján.

Minden Saeco kávégép könnyen kivehető főzőegységgel rendelkezik, melynek tisztítása így roppant mód egyszerűvé teszi a használó dolgát. A Saeco kávégép modellek között megtalálhatóak az újabb kerámia őrlőkéses darálóval ellátott modellek is, melyek darálás közben nem melegednek, így nem égetik meg a minőségi szemes kávét, hogy maximális ízhatást érhessünk el a főzés folyamán és kényelmi szempontból is fontos tényező, mivel lényegesen halkabbá teszi a készüléket. A Saeco szintén egyedi fejlesztése az SBS krémesítő rendszer is, mellyel a kávéfőzés sebességét, azaz a víz áramlásának sebességét szabályozva különböző krémességi szintekre emelhetjük kávénkat.

Az egyszerű felhasználású, nem programozható modellektől a saját beépített tejtartállyal rendelkező cappuccino készítésre alkalmas modellekig mindenki megtalálja a számára megfelelő Saeco kávégépet, több mint 40 különböző Saeco kávégép kínálata között. Jelen vannak az egy kazánnal ellátott Saeco kávégépek és a két kazánnal szerelt készülékek is, melyek azonnali gőzölési lehetőséget biztosítanak a tejhabosításhoz és az úgynevezett rapid steam (gyors gőzölés) rendszerű egy kazánal ellátott Saeco kávégépek is.

Professzionális Saeco kávégépek egyszerre egy és két kávé lefőzését teszik lehetővé és a legtöbb Saeco modellnél előre beprogramozott, tárolt kávéhosszúságok is választhatóak, nem beszélve a mechanikus vagy elektronikus kávéerősség szabályozásról. Egyes Saeco modelleknél már a reggeli bekapcsolás ideje is beállítható, hogy ébredés után azonnal fogyaszthassa kedvenc kávéját, Saeco kávégép használatával.

Röviden összefoglalva a széles Saeco kávégép választék mellett a megbízhatóság, a gyors javíthatóság és számos egyedi igénynek való megfelelés szól Saeco kávégép használat mellett, melyre bizonyíték, hogy 3 kávégépből 2 Saeco Magyarországon.