Szemes kávé

Válogasson kíváló minőségű szemeskávéink közül.
Márkáink: La Bonita, il Moretto, Lucaffé, Molinari, Pacificaffe, Veronesi.

Ár: 2 913 Ft + ÁFA (3 700 Ft)

Tömeg 1kg/db

pacificcaffe rome

35% Arabica 65% Robusta.

Ízében visszafogottan kakaós-étcsokoládés ízvilágot hordoz, amit jól egészítenek ki marcipános aromák. Pörköltmagvas jegyek mellett malátás ízek is gazdagítanak. Testes, utóíze hosszan tart. A krém vastag, lefolyása sűrű. A cukrot tökéletesen tartja, kitart a fogyasztás végéig. Nagyszerű választás lehet reggeli ébresztő eszpreszónak, risztrettónak, de kellemes cappuccinónak fogyasztva is. 

Ár: 3 929 Ft + ÁFA (4 990 Ft)

Tömeg 1kg/db

pacificcaffe lapiazzaKözepes, közel egységes pörkölés, de azért előfordul egy-két világosabb, és sötétebb szem is. A frisseségre nem lehet panasz, mivel hazai pörkölésű termékről van szó, így az alapból adott. A legjobb eredmény elérése érdekében érdemes átlagos őrlési beállításokkal probálkozni, és nagyjából a tankönyvi 25 másodperces lefolyásra törekedni, mert ennek a kávénak nem tesz jót a lassú, csöpögős elkészítés.

Ár: 4 488 Ft + ÁFA (5 700 Ft)

Tömeg 1kg/db

pacificcaffe koffeinmentes

 

 

Kiváló minőségű mosott koffeinmentes Costa Rica Arabica.Izében teljes értékű kávé ízvilágot hordoz, kakaós, marcipános vonalat szépen kiegészíti a gyümölcsösség.Eszpresszónak és tejes italok alapjának is nagyszerű.

Ár: 2 599 Ft + ÁFA (3 300 Ft)
Tömeg 250 g/db

lucaffe koffeinmentes

 

 

A Lucaffé Mr. Exclusive szemes kávé amely 100% Arabica, koffeinmentes változata. Egy különleges szemeskávé keverék, amely a legjobb minőségő Dél-Amerikai, ázsiai és egy kis részben Közép-Afrikai kávészemkből áll.Rendkívül testes, édes, krémes, erőteljes ízvilág és aroma jellemzi.

Ár: 1 969 Ft + ÁFA (2 500 Ft)

Bezo

 

Basic pörkölt szemes kávé. 100% Robusta

Ár: 3 543 Ft + ÁFA (4 500 Ft)

Tömeg 1kg/db

superbar

Az il Moretto Superbar egy 50%-50% arányú keverék. Genovában havi 8000 kg fogyasztanak ebböl a kávéból, ami magáért beszél. A krém bőséges és tartós. A cukrot lassan nyeli el, és szépen felrakódik a csésze oldalára. A kávé elég érzékeny a készítés hőmérsékletére, és általában nem a magas hőfokon jönnek ki a legjobb ízek. Ízében étcsokoládés, karamelles, pörköltmagvas jegyek jelentkeznek jellemzően.
Testessége jó, utóíze hosszú. Utóízében mokkás, mogyorós aromák dominálnak. Magasabb robuszta tartalma miatt a koffeintartalom is jelentősebb, így tökéletes lehet egy reggeli ébresztőnek. Elkészíthetjük risztrettónak, eszpresszónak, de tejes italokhoz is tökéletes. Markáns mivolta miatt nagyszerű kapucsínót készíthetünk belőle.

Ár: 2 520 Ft + ÁFA (3 200 Ft)

Tömeg 1kg/db

illmoretocheap

 

Il Moretto Cheap szemes kávé

Összetétele: 20% Arabica - 80% Robusta

A Cheap kávé a szokottnál egy picit finomabb őrlést igényel, hagyományos karos géppel is mintaszerűen csapolható, sűrű krémet ad. A keverék az alacsonyabb hőfokot kedveli. A kávé krémje vörösesbarna, brutálisan vastag, a cukrot szépen tartja, és kevergetés után simán záródik. Ízében főleg a kakaó, mandula és vaníllia dominál, jól érezhető édességgel megspékelve.Testessége nagyon jó, sűrű, olajos italt készíthetünk belőle. Utóízében - amely tartós - marad a határozott kakaósság, és feltűnik egy mokkás jelleg is, halvány füst aromával. Elsősorban risztrettónak és eszpresszónak ajánljuk, de bátran kipróbálhatjuk kapucsínónak is. Kiváló ár-érték arányú kávé!

Ár: 2 284 Ft + ÁFA (2 900 Ft)
Tömeg 250 g/db

lucaffe szemes

 

Összetétele: 80% Arabica-20% Robusta

Kitűnő tulajdonságainak köszönhetően ez a minőségi kávé bátran ajánlható a presszókávé minden szerelmesének.
Markáns étcsokoládés íz egy enyhe rumos-fűszeres aromával, a végén mandulával, különlegesen finom test, közepesen sűrű krém, nagyszerű aroma. Eszpresszónak, cappucsinónak, machiátónak elkészítve ajánlott.
Válogatott arabicák és egy kevés irigylésre méltó erős minőségi robusta egyedülálló keverékéről van szó. Elfogyasztását követően az ember nem csak jobban érzi magát, hanem boldogabbnak is, hiszen kiváló kávét ivott.